portret

Greetje Schaap

Van oorsprong ben ik docent Expressie en Communicatie. Ik heb les gegeven op de HBO-Verpleegkunde en initieerde en begeleidde trainingen op het gebied van lichaamsbewust zijn. Vanuit deze ervaringen heb ik de methode FITZIT ontwikkeld voor bedrijven. Sinds mijn eerste zwangerschap groeide de fascinatie voor nieuw leven en de veranderingen die de zwangerschap met zich mee brengt. Ik geef les in het Geboortecentum Amsterdam e.a locaties in Amsterdam. Inmiddels leid ik zwangerschapsyoga docenten op aan de Yoga Academie Nederland. Ook ben ik adem en ontspanningstherapeut methode van Dixhoorn. Tijdens de personal coaching gebruik ik methodieken uit de EFT en de AOT. In al mijn lessen en behandelingen staan veiligheid, vertrouwen en eigen kracht centraal.

 

OPLEIDINGEN:
* Academie voor Expressie en Communicatie (AVEC)
* Adem en ontspanningstherapie methode van Dixhoorn  (AOT)
* Parelmoer , zwangerschapsyoga docenten opleiding Amsterdam
* Yoga Academie Nederland (YAN)
* Opleiding voor docent Shantala Babymassage
* EFT level 1, 2, 3 bij Balans Trainingen en EQlibre

LID VAN:
* Van Dixhoorn Vereninging registerlid nr. 131/11
* Adem en Ontspannings Stichting
* Vereniging van Yogaleerkrachten Nederland

Copyright Greetje Schaap 2024